Nyhedsarkiv

U12 og U14 holdene deltog i Spar Nord Cup.

Klubbens U12 og U14 hold deltog den 19., 20. og 21. september i Spar Nord Cup i Ullerslev på Fyn. Der var tale om et stor stævne med ca. 140 deltagende hold.

U12 pigerne fik en flot 2. plads i B-rækken. Holdet spillede nogle fantastiske kampe men måtte se sig besejret i finalen af Ribe HKs A-hold.

Et godt stævne med masser af håndbold og socialt fællesskab.

En stor tak til trænere, hjælpere, vores buschauffør (John Hansen), kagebagere samt sodavandssponsor.

Påskecup 2014

Over 50 personer fra Blåbjerg HK deltog i Påskecup i Herning - nemlig U10 drenge, U12 piger, U14 piger, og U14 drenge. Der var tale om et kæmpe 3-dags stævne med ikke mindre end 138 deltagende hold i alderen U10 - U14. 

Efter de 2 første dage kunne alle 4 hold fra Blåbjerg HK fortsat nå finalen. U12 pigerne og U14 drengene nåede helt til semi-finalen, men måtte se sig besejret af nogle højere rangerende hold. 

Alle holdene spillede nogle flotte kampe, og holdene bakkede hinanden rigtig flot op!

Det var nogle fantastiske og sjove dage - det er nogle herlige børn, vi har i klubben, dem kan vi alle være stolte af! 

1.000 tak til trænere, hjælpere, sodavandssponsor, kagebagere og kørere. Uden Jer ingen Påskecup. 

 

U14 pigerne fik sølv til kredsmesterskaberne - men føler sig snydt!


Holdet mødte Folding Brørup i finalen. Holdet kom godt fra start og kom foran 3-1 med mål på nogle flotte kombinationer. Holdet kæmpende og tacklede godt i forsvaret. Folding Brørup spillede godt, og stillingen var lige i halvlegen. Holdene fugtes ad i 2. halvleg. Godt halvvejs i 2. halvleg afslutter Folding- Brørup fra højre back, og rammer jernstolpen bag målet. Alle Blåbjerg spillere og publikum regnede naturligvis med, at der var målkast, og ingen Blåbjerg spillere tager derfor kampen. Bolden kom ud til en Folding-Brørup spiller, der samlede bolden op og kastede bolden i mål, og dommeren dømmer mål. Dommeren stopper tiden under vilde protester, han beklager, men han kan/vil ikke ændre det... Træneren gør dommeren opmærksom på, at han sagtens kan annullere målet, så længe bolden ikke er givet op - men desværre nej nej .... Smilla scorer, men der dømmes angrebsfejl... Og holdet taber 8-7. JHFs observatør var desværre lige ude af hallen på det tidspunkt, som det skete, men træneren får efter kampen at vide, at vi er velkomne til at skrive til JHF, men hvad skal det lige ændre ?

Bronze til U14 drengene

U14 drengene fik bronche til kredsmesterskaberne i Løgumkloster. Medaljerne kom i hus efter en sejr på 19 - 13 over Ribe HK. Holdet spillede en rigtig flot kamp både i forsvaret og i angrebet, og Patrick Krogh stod en fantastisk kamp i målet. 

Ny bestyrelse i Blåbjerg HK

På generalforsamling den 25. marts lykkedes det at få valgt en ny bestyrelse. Nyvalgte til bestyrelsen er Finn Rosendahl Christensen (far til Ebbe, der spiller på u8 drenge) og Lasse Kristensen, der spiller på JSH. Herudover har et par forældre tilkendegivet, at de gerne vil løse nogle opgaver for klubben. 
Thomas Madsen og Ulla Bjerg ønskede ikke genvalg til bestyrelsen, der skal lyde en kæmpe tak for Jeres store indsats igennem de sidste 2 år. Begge har lovet, at de fremover fortsat vil løse opgaver for klubben - f.eks. laver Ulla Bjerg fortsat kampprogrammet.

Bankospil gav et overskud på ca. 8.000 kr.

Der skal lyde en kæmpe TAK for en god eftermiddag ved bankospillet i Outrup kultur- og idrætscenter i lørdags! Bankospillet blev desværre ikke helt så stort et tilløbsstykke, som bestyrelsen havde håbet – ca. 130 personer deltog i arrangementet.

Udover selve bankospillet bød eftermiddagen også på et hav af gaver udloddet i amerikansk lotteri. Jer, der var ved bankospillet ved, at gaverne var mange - og der skal lyde en stor TAK for den opbakning som vore sponsorer har givet Blåbjerg Håndboldklub.

Sponsorerne ved bankospillet var:
Norlax, SuperBrugsen, Lepus Outrup Bebo ved Bente Boel, Shell Grillen Outrup, Action Park, Outrup Golfbane, Vestjyllands Forsikring, Sparekassen Nr. Nebel, Home Nr. Nebel, 10-20-30 Henne Strand, Blomsterfeen, Købmand Hansen, Skjern Håndbold, Team Esbjerg Elite Håndbold, Vestjysk Foldboldgolf, Varde fodboldgolf, Outrup Bageri, Købmand Hansens Feriehusudlejning, Salon Sofie Billum, VikarService Varde, Playland Henne Strand, Dayz Sea West, Optimera Nr. Nebel, Henneby Camping, Golf Park West, Outrup Andelskasse, Henne Strand Camping, Petfood, By Bloch, Carlsberg, Coast Henne Strand, Maskinland Vittarp, Intersporten Varde, Stenberg, Rav Mads Hus, Ideen Nr. Nebel, Nina og Gerner Schmidt & Lone og Henrik Bjerg.

Samarbejdsklub med Team Esbjerg Elitehåndbold!

Klubben har netop indgået en samarbejdsaftale med Team Esbjerg, samarbejdet har til formål at udbrede og udvikle håndboldspillet, så flest muligt oplever glæden ved spillet og samværet omkring spillet. Yderligere har samarbejdet til formål fremme såvel elite- som breddeidræt i erkendelse af at al fremgang er til fælles gavn. 
Samarbejdet betyder bl.a., at klubbens medlemmer nu også får mulighed for sæsonkort til Team Esbjergs hjemmekampe, og allerede lørdag den 22. marts er klubben indløbsklub, når Team Esbjerg møder Købehavn Håndbold. Klubben har besluttet, at klubbens U8, U10 og U12 piger får dette tilbud. Forældre og andre fra klubben får gratis sidebilletter til kampen.
Klubbens gode samarbejde med Skjern Håndbold fortsætter naturligvis, og her har klubben fået en ekstra indløbsdag den 29. marts, hvor det er nogle af klubbens drengespillere, der får tilbuddet.
Klubben er således fremover samarbejdsklub med klubben, der fører ligaen på herresiden, og en af landets bedste klubber på damesiden.

Landsholdsspiller og ligaspillere gæstetrænere ved ”Hjortshøj håndbolddage”
 
Blåbjerg HK har netop afholdt årets ”Hjortshøj Håndbolddage” for klubbens U10, U12 og U14 spillere. 40 af klubbens spillere mødtes lørdag kl. 15.00, hvor der blev startet med fælles opvarmning. Herefter var der stationstræning indeholdende emnerne boldsikkerhed, skudtræning fra forskellige positioner, angrebsspil, kontra, fysisk træning, forsvarstræning, finter og målmandstræning. Lørdag eftermiddag havde klubben besøg af 3 gæstetrænere fra Team Esbjergs ligahold, her i blandt landsholdsspiller Lotte Grigel, der arbejdede med emnet finter, som netop er en af Lotte Grigels egne store styrker. Fra Team Esbjerg deltog endvidere Nina Bech og Helena Løjborg. Lørdag gæstede Berit Pedersen fra Rav Mads Hus’ også Outrup, hvor Berit arbejdede med smidighedstræning. Lørdag aften blev der set VM-håndbold, hygget og spillet håndbold indtil midnat.
 
Søndag fortsattes med stationstræning, og sidst på formiddagen havde klubben besøg af 2 gæstetrænere fra Skjern Håndbolds ligahold – nemlig Rene Rasmussen og Alexander Nielsen samt Martin Skov fra Række Møller. Her blev der arbejdet med motorik, forsvarstræning og angrebstræning. En fantastisk weekend sluttede søndag eftermiddag af med et totalhåndbold stævne. Det er super dejligt, at områdets ligaspillere vil tage sig tid til at give børnene i klubben sådanne oplevelser !

Vinderen af hovedgevinsten i Blåbjerg HK's julekalendere er fundet!

Den heldige vinder af hovedgevinsten i Blåbjerg HKs julekalendere blev Heidi Sørensen fra Nr. Nebel. Hovedgevinsten er et sommerhus ophold til en værdi på 8.000 kr. Vinderen kan vælge mellem 4 forskellige kæmpe huse med opredningsmuligheder til mellem 20 og 40 personer. De fire huse ligger i henholdsvis Bork (www.feriehuset-bork.dk), Lønne (www.feriehuset-lønne.dk), Nr. Nebel (www.feriehuset-nebel.dk) og Brøns (www.feriehuset-brøns.dk). Heidis valg af feriehus faldt på www.feriehuset-nebel.dk, da manden har vagt, når hele familien skal samles i huset i februar måned.

Blåbjerg HK kan melde udsolgt af julekalendere takket være en kæmpe indsats fra klubbens børnehold, der har ageret ”sælgere”. Naturligvis også en stor tak til alle sponsorerne for de flotte præmier! Overskuddet går til børne- og ungdomsarbejdet i klubben, hvor blandt andet U10, u12 og U14 holdene får tilbud om at tiltage i Påskecup i Herning med en reduceret deltagerbetaling. Dette er en af de aktiviteter, som klubben gennemfører for at understøtte klubbens vision om at skabe sammenhold og kammeratskab i klubben. Naturligvis er der også stor fokus på, at hvert enkelt hold og spiller, bliver udfordret på netop sit håndboldmæssige niveau, så lysten til håndboldsporten styrkes og videreudbygges.