Samarbejdsklub med Team Esbjerg Elitehåndbold!

Klubben indgik i sidste sæson en samarbejdsaftale med Team Esbjerg, samarbejdet har til formål at udbrede og udvikle håndboldspillet, så flest muligt oplever glæden ved spillet og samværet omkring spillet. Yderligere har samarbejdet til formål fremme såvel elite- som breddeidræt i erkendelse af at al fremgang er til fælles gavn. 
Samarbejdet betyder bl.a., at klubbens medlemmer nu også får mulighed for sæsonkort til Team Esbjergs hjemmekampe, og børnespillere får mulighed for at blive indløbsklub ved Team Esbjergs hjemmekampe.

I øjeblikket kan klubben få gratis siddepladser til Team Esbjergs hjemmekampe, er du interesseret, så send en mail til: blaabjerg.h.k@gmail.com. Billetter bestilles senest en uge før spilledagen.

Læs mere om Team Esbjerg på www.teamesbjerg.dk

Samarbejdsklub med Skjern Håndbold!

Igennem en længere årrække har klubben været venskabsklub med Skjern Håndbold. Et samarbrejde som også er med til at udbrede kendskabet og glæden ved håndboldspillet, og Skjern Håndbold inviterer Blåbjerg HK med ”på holdet” til masser af spændende håndboldoplevelser.

Det er et stort ønske i Skjern Håndbold, at deres herreligahold i fremtiden ikke blot er Skjerns ligahold, men hele Vestjyllands hold. 

Samarbejdet betyder bl.a., at klubben får tilbudt gratis billetter til to udvalgte kampe, og det er muligt for klubbens medlemmer at købe billet til Skjern Håndbolds hjemmekampe for kun 25 kr. ved at benytte koden SHklub under kurven på http://shop.skjernhaandbold.dk/

 

Læs mere om Skjern Håndbold på www.skjernhaandbold.dk