Privatlivspolitik for Blåbjerg HK

 

Vi er forpligtet til at beskytte privatlivets fred for vores besøgende. Denne privatlivspolitik beskriver, hvordan vi vil behandle dine personoplysninger. 

Vores hjemmeside bruger cookies for at forbedre din oplevelse og til at identificere dine præferencer på vores hjemmeside. Ved at bruge vores hjemmeside accepterer du vores brug af cookies i overensstemmelse med vilkårene i denne privatlivspolitik. 

De dataansvarlige er
Blåbjerg Håndboldklub
Kløvbakken 32
6855 Outrup
Telefon: 
CVR: 20575468

Kontaktperson
Tina Jespersen
Email: blaabjerg.h.k@gmail.com
Telefon: 40247039

Den dataansvarlige er ansvarlig for, at dine personoplysningerne behandles i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen (EU/2016/679), herunder at der kun behandles relevante oplysninger, at de behandles lovligt, rimeligt og gennemsigtigt. Du kan finde databeskyttelsesforordningen her: www.eur-lex.europa.eu

Hvilke oplysninger indsamler vi? 
Vi kan indsamle og behandle følgende typer personoplysninger: 

  • Oplysninger om din computer og om dine besøg på og brug af denne hjemmeside (herunder, men ikke begrænset til, din IP-adresse, geografisk placering, browsertype og version, operativsystem, henvisning kilde, længde af besøg, sidevisninger, website navigation, brugernavn).
  • Oplysninger om eventuelle transaktioner mellem dig og os på eller i relation til denne hjemmeside, herunder oplysninger om dine eventuelle køb af varer eller tjenester (herunder, men ikke begrænset til, navn, faktureringsadresse, kreditkortoplysninger).
  • Oplysninger, du giver til os med henblik på tilmelding hos os (herunder, men ikke begrænset til, navn, e-mail, telefonnummer, adresse og postnummer).
  • Oplysninger om dine foreningsmæssige forhold (herunder, men ikke begrænset til, dine sportsgrene, din deltagelse i arrangementer, pladsnummer, tøjstørrelse).
  • Oplysninger, du giver til os med henblik på at abonnere på vores website-tjenester, e-mail meddelelser og / eller nyhedsbreve (herunder men ikke begrænset til navn, email).
  • Andre oplysninger, som du vælger at sende til os. Når du oplyser os personlige oplysninger om en anden person, er du ansvarlig for, at du har lovligt grundlag til at formidle disse oplysninger på vegne af den anden person.
  • Vi indsamler kun følsomme oplysninger (eksempelvis om handicap) i det omfang, du selv sender dem ind til os.


Dine oplysninger kan indsamles hos dig selv, den enkelte klub, fra instruktører/trænere, fra bestyrelsesmedlemmer eller fra andre aktører. 

Anvendelse af dine personlige oplysninger
Behandling af personoplysninger er både i din og i vores interesse med henblik på at vi enten kan levere den service du tilmelder dig, eller for at vi overholder lovgivningen. 

Personoplysninger som du sender via denne hjemmeside vil blive behandle til de angivne formål i overensstemmelse med denne privatlivspolitik eller på relevante dele af hjemmesiden. Vi kan behandle dine personoplysninger til at: 

  • Administrere hold, dine medlemskaber og alle services relateret til denne organisation, herunder også dine forskellige roller såsom deltager, instruktør eller bestyrelsesmedlem.
  • Forbedre din browseroplevelse ved at tilpasse hjemmesiden.
  • Aktivere din brug af de tjenester tilgængelige på vores hjemmeside.
  • Levere tjenester du har købt via hjemmesiden.
  • Sende opgørelser og fakturaer til dig, og indsamle betalinger fra dig.
  • I det tilfælde du har accepteret, at vi sender dig nyhedsbreve, generel og kommerciel kommunikation om vores tjeneste, behandler vi dine oplysninger til det formål.
  • Sende dig e-mail beskeder som f.eks. advisering om tilmeldelser, kvitteringer, bookinger, samt nyhedsbreve som du til enhver tid kan framelde.
  • Hvor du specifikt har bedt om det, at sende dig markedsføringsmateriale, eller tilbud fra omhyggeligt udvalgte samarbejdspartnere, som vi tror kan være af interesse for dig via post, e-mail eller lignende teknologi (og du kan informere os til enhver tid, hvis du ikke længere ønsker at modtage marketing kommunikation).
  • Holde hjemmesiden sikker og forebygge misbrug.
  • Kontrollere overholdelsen af ​​vilkår og betingelser for brug af hjemmesiden.
  • Forsvarligt sikre kvaliteten i vores medlems- og kunderegister og sikre mulighed for korrekt bogføring og fakturering.


I det omfang du sender personlige oplysninger til offentliggørelse på vores hjemmeside, eksempelvis via forum, vil vi offentliggøre og behandle disse oplysninger i overensstemmelse med denne tilladelse, du giver til os ved accept af vores nærværende betingelser. 

Vi kan videregive dine personoplysninger til eventuelle andre afdelinger og hvis der findes en hovedafdeling af denne organisation. For så vidt som det er rimeligt og nødvendigt for de formål, der er fastsat i denne fortrolighedspolitik. Derudover kan vi videregive dine personoplysninger i det omfang vi er forpligtet til at gøre det i medfør af EU-retlig eller national lovgivning. 

Vi vil ikke, uden dit udtrykkelige samtykke, videregive dine personlige oplysninger til nogen tredjepart med henblik på direkte markedsføring.

Bortset fra bestemmelserne i denne privatlivspolitik, vil vi ikke i øvrigt give dine oplysninger til tredjemand. 

DIBS
Alle finansielle transaktioner på hjemmesiden håndteres gennem vores betalingstjenesteudbyder, DIBS. Du kan gennemgå DIBS' fortrolighedspolitik på www.dibs.dk. Vi deler alene oplysninger med DIBS, i det omfang det er nødvendigt med henblik på behandling af de betalinger du foretager via vores hjemmeside; refundering af betalinger, behandling af klager samt forespørgsler vedrørende betalinger og tilbagebetalinger. 

Compaya
Alle SMS-beskeder der sendes til dig sendes gennem vores SMS-udbyder, Compaya A/S www.compaya.dk. Det er udelukkende dit SMS-nummer der anvendes og det gemmes ingen andre steder end på din profil hos os. 

Vi behandler dine oplysninger på baggrund af bestemmelsen i databeskyttelsesforordningen artikel 6, stk. 1, litra b, hvor behandling er nødvendig af hensyn til at opfylde vores forpligtelser i medfør af disse vilkår samt levere servicen til dig. Derudover behandler vi visse oplysninger på baggrund af dit samtykke i medfør af databeskyttelsesforordningen artikel 6, stk. 1, litra a. Hvis vi behandler dine oplysninger på baggrund af dit samtykke, har du til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage. Dette kan du gøre ved at rette henvendelse til den ansvarlige klub eller det ansvarlige forbund. 

Vi kan behandle dine oplysninger i tilfælde, hvor vi vurderer at vi har en legitim interesse i at behandle dine oplysninger med henblik på at udvikle forretningen eller servicen, og at denne interesse er i overensstemmelse med generel brugerinteresse. 

Vi anvender leverandører og udviklere placeret i tredjelande, hvorfor vi i visse tilfælde vil overføre personoplysninger til tredjelande. Overførslen opfylder kravene til Kommissionens standardkontrakter, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 46. 

Opbevaring af personoplysninger 
Vi anvender Klubmodul, som ejes og administreres af Klubmodul ApS, til at indsamle og behandle oplysninger om vores medarbejdere (frivillige og lønnede), medlemmer og brugere. På den måde er vi sikret at alle personoplysninger, du giver opbevares på sikre (kodeordsbeskyttede og firewall-beskyttet) servere, at alle elektroniske transaktioner indgået via hjemmesiden vil blive beskyttet af krypteringsteknologi (SSL - Secure Socket Layer), og at vi ikke gemmer kreditkortoplysninger eller deler dem ikke med en tredjepart. 

Vi opbevarer dine personoplysninger mens dit medlemsskab består. Derudover opbevarer vi dine oplysninger i tre år fra udmeldelsesdatoen og din sletning af profil, bl.a. til brug for tilskud fra kommunen. l særlige tilfælde kan der efter aftale og hvor der er relevans gemmes oplysninger i en længere tidsperiode, som fastsættes i de enkelte tilfælde – eksempelvis oplysninger om æresmedlemskab. 

I alle tilfælde opbevares en nødvendig del af dine personoplysninger i overensstemmelse med bogføringslovens § 10, stk. 1, i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, som materialet vedrører. Herefter slettes de. 

Ændringer i vilkår og politikker 
Vi kan opdatere denne privatlivspolitik fra tid til anden ved at udgive en ny version på vores hjemmeside. Du bør tjekke denne side lejlighedsvis for at sikre, at du er tilfreds med eventuelle ændringer. 

Dine rettigheder
Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte den ansvarlige klub, det ansvarlige forbund eller Klubmodul på vores kontaktformular. 

  • Ret til at se oplysninger (indsigtsret) - Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger.
  • Ret til berigtigelse (rettelse) - Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.
  • Ret til sletning - I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.
  • Ret til begrænsning af behandling - Du har visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.
  • Ret til indsigelse - Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores ellers lovlige behandling af dine personoplysninger. Det gælder også i forhold til oplysninger, vi behandler efter en interesseafvejning. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring.
  • Ret til at transmittere oplysninger (dataportabilitet) - Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring.


Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk

Du kan til enhver tid bede os annullere din profil ved at sende en e-mail til os, eller du kan slette din egen profil ved at logge ind og scrolle til bunden af din profil. 

Klage til Datatilsynet 
Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk

Tredjeparts websteder 
Hjemmesiden kan indeholde links til andre hjemmesider. Vi er ikke ansvarlige for tredjeparts websteder politik eller praksis omkring personoplysninger. 

Kontakt 
Hvis du har spørgsmål om denne politik eller vores behandling af dine personoplysninger, så kontakt os. 

Tina Jespersen
Email: blaabjerg.h.k@gmail.com
Telefon: 40247039

Dataansvarlige
Blåbjerg Håndboldklub
Kløvbakken 32
6855 Outrup
Telefon: 
CVR: 20575468

Den registeransvarlige for de indsamlede oplysninger på denne hjemmeside er 

Databehandler 
Klubmodul ApS 
Dalbygade 40A, 2 sal 
6000 Kolding og Industrivej 21, 1. 
3550 Slangerup 
Telefon: 35113639 
CVR-nummer: 31501512 
klubmodul.dk 

Underleverandør
Vores it-system og hjemmeside(r) hostes på lokationer i Tyskland med følgende underleverandører: 

Keyweb AG 
Neuwerkstraße 45/46 
99084 Erfurt, Tyskland 
Telefon: +49 361 6585330 

ABAKOMP Internet Service ApS 
Skovglimt 24 
6340 krusaa 
Telefon: 96909090 

Se også vores cookie politik nedenfor:

 

 

 

Politik for brug af cookies

Ligesom mange hjemmesider, bruger vi "cookies" til at indsamle oplysninger. En cookie er en lille datafil, som vi overfører til din computers harddisk for registreringsformål.

Vi kan bruge både "session" cookies og "vedvarende" cookies på hjemmesiden. Session cookies vil blive slettet fra din computer, når du lukker din browser. Vedvarende cookies forbliver gemt på din computer, indtil slettet, eller indtil de når en bestemt udløbsdato. Vi bruger session cookies for se, hvilke sider du besøger på hjemmesiden og til at forebygge svig og øget hjemmesidesikkerhed. Vi bruger vedvarende cookies for at kunne genkende dig, når du besøger hjemmesiden og til at holde styr på dine præferencer i forhold til din brug af vores hjemmeside.

Google Analytics
Vi kan bruge Google Analytics og evt. anden analysesoftware til at analysere brugen af ​​dette website. Google Analytics genererer statistik og andre oplysninger om brug af hjemmesiden ved hjælp af cookies, som er gemt på brugernes computere. De oplysninger, der genereres i forbindelse med vores hjemmeside, bruges til at oprette rapporter om brugen af ​​hjemmesiden. Google vil gemme disse oplysninger. Googles privatlivspolitik findes på: http://www.google.com/privacypolicy.html. Det er muligt at fravælge Google Analytics via et browser plugin der kan hentes her.

Facebook Pixel
Vi kan anvende Facebook Pixel til annoncering eller anden genkendelse på Facebook, det er ikke sikkert vi gør det lige nu. Pixlen sikrer, at annonceringen er rettet mod relevante personer og måler samtidig effekten af annonceringen. Derfor vil du som besøgende på dette websted ved anvendelse af Facebook kunne opleve annoncer fra os. Facebook Pixel matcher dine oplysninger fra dit besøg på denne hjemmeside, herunder IP-adresse og enhedsrelaterede oplysninger, med Facebook's egne data til at identificere din Facebook-bruger og på denne måde målrette annonceringen. For mere information omkring, hvordan Facebook behandler data, henviser vi til Facebooks Datapolitik.

Hvis du ikke ønsker, at annoncering fra os eller Klubmodul.dk på Facebook, kan du ændre dine annoncepræferencer under dine Facebook-indstillinger på følgende link: https://www.facebook.com/ads/preferences/?entry_product=ad_settings_screen (kræver Facebook-login).

Facebook Plug-in
Til login bruger vi et "plugin" fra Facebook (Facebook Inc., 1601 S. California Ave., Palo Alto, CA 94304 USA). Personlige data overføres til Facebook via plugin'et og bruges. Vi forhindrer ubevidst og uønsket indfangning og transmission af data via en 2-kliks løsning. Det betyder, at plugin ikke aktiveres, før du klikker på det. Dette åbner op for indsamling og overførsel af data til Facebook. Vi indsamler ikke personlige data via plugin'et.

Bemærk: Typen og omfanget af dataforbruget åbnet via plug-in'et bestemmes af Facebook alene. Vi har ingen kontrol over, hvilke data et aktiveret plugin registrerer, og hvordan Facebook bruger det. Oplysninger om dette findes i Facebooks fortrolighedspolitik.

Det forventes, at mindst din IP-adresse og enhedsrelaterede oplysninger vil blive indsamlet og brugt. Teknisk er det også muligt at installere cookies på din computer. Hvis du er logget ind på Facebook ved hjælp af den samme computer, mens du bruger vores hjemmeside, kan Facebook identificere dig som en besøgende på vores hjemmeside.

Du kan instruere din browser, ved at ændre i indstillingerne til ikke at acceptere brug af cookies, eller til at spørge dig før du accepterer en cookie fra de websteder, du besøger. Hvis du ikke accepterer cookies, kan det have negativ indflydelse på anvendeligheden af ​​mange hjemmesider, herunder denne.