CORONA 

Oversigt over zoner til tilskuere til kampe i Outrup Idrætscenter

- Sådan hjælper du med at forebygge smitte

Vi skal minimere, at personer fra forskellige områder/grupper blandes og bænkene skal sprittes af, inden der sætter sig en ny tilskuer, der for er tilskuerområderne inddelt i zoner. Det er vigtigt, at du sætter dig i den anviste zone. De enkelte holds tilskuere bliver tildelt en zone - tilskuere der ser flere kampe bliver tildelt en zone.

Udeholdene får tildelt 2 zoner, således der hele tiden kan være 2 udehold i hallen. I en udebanezone kan der være i alt 7 personer – 4 personer på bænk, og 3 personer på puder på trappetrin. Tallene tager udgangspunkt i 1 meters afstand pr. person. Se mere i "Retningslinjer for afvikling af kampe i Outrup Idrætscenter"

Da der ikke kan være så mange på bænkene, som der ”plejer” er det muligt at låne en hynde og sidde på den nederste trappe – også her er der afstandsmarkeringer, der skal overholdes.

Ved kampene vil der ved indgangen være en oversigt over, hvilke zoner de enkelte holds tilskuere er tildelt. Dette bliver også offentliggjort på klubbens facebookside.

 

Om klubben

Hos os er håndbold sjov træning, høj puls, konkurrence, fællesskab og oplevelser med andre. Det er lysten, der driver dig. Er du interesseret i at blive en del af holdet, så tøv ikke med at kontakte Blåbjerg HK.