CORONA 

Oversigt over zoner til tilskuere til kampe i Outrup Idrætscenter

- Sådan hjælper du med at forebygge smitte

Vi skal minimere, at personer fra forskellige områder/grupper blandes og bænkene skal sprittes af, inden der sætter sig en ny tilskuer, der for er tilskuerområderne inddelt i zoner. Det er vigtigt, at du sætter dig i den anviste zone. De enkelte holds tilskuere bliver tildelt en zone - tilskuere der ser flere kampe bliver tildelt en zone.

Udeholdene får tildelt 2 zoner, således at der kan være i alt 15 personer – 8 personer på bænk, og 7 personer på puder på trappetrin. Tallene tager udgangspunkt i 1 meters afstand pr. person.

Det betyder, at udeholdet kan medtage 15 tilskuere til kampen, og I vil få adgang til hallen, når der er rengjort efter den foregående kamp – i praksis er det ca. 20 minutter før kampstart. Se mere i "Retningslinjer for afvikling af kampe i Outrup Idrætscenter"

Da der ikke kan sidde så mange på bænkene, som der ”plejer” er det muligt at låne en hynde og sidde på den nederste trappe – også her skal der holdes en afstand på min. 1 meter.

Ved kampene vil der ved indgangen være en oversigt over, hvilke zoner de enkelte holds tilskuere er tildelt. Dette bliver også offentliggjort på klubbens facebookside.

 

Om klubben

Hos os er håndbold sjov træning, høj puls, konkurrence, fællesskab og oplevelser med andre. Det er lysten, der driver dig. Er du interesseret i at blive en del af holdet, så tøv ikke med at kontakte Blåbjerg HK.