Om Covid-19 - 1000x520px.jpg
Zoner til tilskuere til kampe

CORONA 

Oversigt over zoner til tilskuere til kampe i Outrup Idrætscenter

- Sådan hjælper du med at forebygge smitte

Vi skal minimere, at personer fra forskellige områder/grupper blandes og bænkene skal sprittes af, inden der sætter sig en ny tilskuer, der for er tilskuerområderne inddelt i zoner. Det er vigtigt, at du sætter dig i den anviste zone. De enkelte holds tilskuere bliver tildelt en zone - tilskuere der ser flere kampe bliver tildelt en zone.

Udeholdene får tildelt 2 zoner, således at der kan være i alt 15 personer – 8 personer på bænk, og 7 personer på puder på trappetrin. Tallene tager udgangspunkt i 1 meters afstand pr. person.

Det betyder, at udeholdet kan medtage 15 tilskuere til kampen, og I vil få adgang til hallen, når der er rengjort efter den foregående kamp – i praksis er det ca. 20 minutter før kampstart. Se mere i "Retningslinjer for afvikling af kampe i Outrup Idrætscenter"

Da der ikke kan sidde så mange på bænkene, som der ”plejer” er det muligt at låne en hynde og sidde på den nederste trappe – også her skal der holdes en afstand på min. 1 meter.

Ved kampene vil der ved indgangen være en oversigt over, hvilke zoner de enkelte holds tilskuere er tildelt. Dette bliver også offentliggjort på klubbens facebookside.