CORONA 

Retningslinjer for tilskuere i Blåbjerg HK 

- Sådan hjælper du med at forebyge smitte
dd

Det er dejligt, at du kommer og ser vores kampe. Når du er tilskuer til kampe i Blåbjerg HK, skal du følge en række skærpede forholdsregler for at forebygge smitte med coronavirus (COVID-19). DHF er meget tydelige i udmeldingerne, retningslinjerne fra myndighederne SKAL overholdes. Nedenstående er konkrete retningslinjer for, hvordan vi i Blåbjerg HK har besluttet at agere for at begrænse smitterisikoen mest muligt. Vær opmærksom på, at der er skærpede/specielle retningslinjer i håndbold, da der er tale om en kontaktsport.

Bliv hjemme hvis:

 • Du har symptomer som fx hoste, feber, hovedpine, ondt i halsen, muskelsmerter eller vejrtrækningsbesvær. Det gælder også ved milde symptomer som fx forkølelse. Du skal først komme igen 48 timer efter, at symptomerne er forsvundet, eller du har fået foretaget en test, der viser, at du ikke er smittet. Se mere på sundhedsstyrelsen.dk om symptomer.

 • Gå straks hjem, hvis du får symptomer under kampen.

 • Du - eller en person du bor sammen med - er konstateret smittet med COVID-19.

 • Du er i en særlig risikogruppe.

 • Du ikke overholder Sundhedsstyrelsens retningslinjer i skole, på arbejde eller i fritiden.
   

Håndhygiejne:

 • Når du kommer til idrætscentret, skal du bruge håndsprit, før du går ind i hallen.

 • Sprit af med jævne mellemrum. Hallen og klubben stiller håndsprit til rådighed. Medbring også gerne selv håndsprit.

 • Host og nys så vidt muligt i ærme eller engangslommetørklæde – ikke i hænderne.
   

Afstand mellem hinanden:

 • Alle tilskuere skal ”sidde ned” – bliv på samme plads, så længe du er i hallen

 • Hold afstand til de andre tilskuere! - der skal altid være mindst en meter imellem Jer
   

Tilskuerområderne inddeles i zoner:

 • Områderne i hallen bliver inddelt i zoner, du skal sidde i den zone, som du bliver anvist.

 • Bænkene skal sprittes af, inden der sætter sig en ny tilskuer, derfor er det vigtigt, at du sætter dig i den anviste zone. Yderligere skal vi minimere, at personer fra forskellige områder/grupper blandes.

 • De enkelte holds tilskuere bliver tildelt en zone - tilskuere der ser flere kampe bliver tildelt en zone

 • Ved kampene vil der ved indgangen være en oversigt over, hvilke zoner de enkelte holds tilskuere er tildelt. Dette bliver også offentliggjort på klubbens facebookside. 
   

I BLÅBJERG HK PASSER VI PÅ HINANDEN! Vi passer på hinanden ved bl.a. at overholde ovenstående regler og retningslinjer. Vi har alle et ansvar for at begrænse smittespredning mest muligt – både spillere, forældre, trænere, tilskuere og bestyrelse. Klubbens trænere og bestyrelse vil gøre alt, hvad vi kan for at vejlede spillere, forældre og tilskuere og minde alle om de særlige forholdsregler for adfærd og hygiejne, som gælder lige nu. Vis respekt for trænerne og bestyrelsen, følg deres anvisninger og spørg dem, hvis der er noget, du er i tvivl om. De vil gøre, hvad de kan for at hjælpe alle med at passe på sig selv og hinanden.
 

Retningslinjerne opdateres i takt med, at der kommer ændringer til de udmeldte retningslinjer fra Sundhedsmyndighederne, Varde kommune og Dansk Håndbold Forbund.
 

Velkommen tilbage, selvom det hele er meget anderledes, så skal det nok blive sjovt.
 

På bestyrelsens vegne

Annalise Schmidt

61617518

Om klubben

Hos os er håndbold sjov træning, høj puls, konkurrence, fællesskab og oplevelser med andre. Det er lysten, der driver dig. Er du interesseret i at blive en del af holdet, så tøv ikke med at kontakte Blåbjerg HK.