Samarbejdsklubber

Klubben har en samarbejdsaftale med Team Esbjerg, samarbejdet har til formål at udbrede og udvikle håndboldspillet, så flest muligt oplever glæden ved spillet og samværet omkring spillet. Yderligere har samarbejdet til formål fremme såvel elite- som breddeidræt i erkendelse af at al fremgang er til fælles gavn. 

Vi bliver tilbudt gratis siddepladser til Team Esbjergs hjemmekampe - hold øje med vores facebook. 

Klubben også venskabsklub med Skjern Håndbold. Et samarbejde som også er med til at udbrede kendskabet og glæden ved håndboldspillet, og Skjern Håndbold inviterer Blåbjerg HK med ”på holdet” til spændende håndboldoplevelser.

Det er et stort ønske i Skjern Håndbold, at deres herreligahold i fremtiden ikke blot er Skjerns ligahold, men hele Vestjyllands hold. 

Samarbejdet betyder bl.a., at klubben får tilbudt gratis billetter til en udvalgt kamp, hvor børnehold fra klubben også tilbydes indløb. 

Team Esbjerg
Show More
Skjern Håndbold
Show More
Om klubben

Hos os er håndbold sjov træning, høj puls, konkurrence, fællesskab og oplevelser med andre. Det er lysten, der driver dig. Er du interesseret i at blive en del af holdet, så tøv ikke med at kontakte Blåbjerg HK. 

 

Skjern Håndbold

Go to link