top of page
Anvendelse af billeder

Anvendelse af billeder i BHK

Hos os er sammenhold i centrum - her opstår energien, her oplever spillerne at være en del af et godt fællesskab.

 

Det betyder at vi deler billeder af det fællesskab, der er i klubben, både på- og udenfor banen. Klubben deler billeder på Facebook, fordi vi mener, at det er med til at styrke sammenhold og fællesskab både på og udenfor banen. Specielt oplever vi, at det har stor værdi ved arrangementer, kampe og stævner, at dem ”derhjemme” kan følge med, både i ord og billeder.

Det gør vi på Facebook – både på klubbens Facebook side, men også i de enkelte holds Facebook grupper. Derudover vil der løbende blive lagt billeder på klubbens hjemmeside og Instagram.

Når vi tager – og deler billeder af dig eller dit barn vurderer vi som klub på, om det er et almindeligt og harmløst billede, der viser en del af det at være medlem af Blåbjerg Håndboldklub. Hvis dette er tilfældet vil vi dele det uden at indhente dit samtykke først. Det betyder fx billeder af kamp- og træningssituationer, holdbilleder, tilskuere, trænerbilleder m.m.

Samtykke til billeder i Blåbjerg HK:

Når du melder dig – eller dit barn – ind i klubben via blaabjerghk.klub-modul.dk vil du blive spurgt om du vil give dit samtykke til billeder. Dette samtykke kan tilbagekaldes ved at kontakte en i bestyrelsen.

Dette samtykke anvendes til sponsorbilleder, billeder til klubbladet mv. hvor der anvendes billeder og hvor det er nemt at identificere dig eller dit barn. Anvender vi billeder af enkelte personer i reklamesammenhæng eller lignende, vil du blive spurgt specifikt.

Som klub er vi opmærksomme på, at der er en særlig beskyttelse af børn og unge under 15 år. Vi tager derfor ikke billeder i omklædningsrum. Hvis der tages billeder af en skade eller lignende, vil du blive kontaktet. Derfor kan du også til enhver tid kontakte klubben og få slettet specifikke billeder af dig eller dit barn.

bottom of page