top of page
Velkommen til sæson 22/23

NY SPÆNDENDE SÆSON

Endnu ny spændende sæson "står for døren". Vi er superglade for og stolte af vores nye trænerduo til den kommende sæson…

Trænerduoen består af Alex Kjeldsen, der står i spidsen som cheftræner, og ved sin side får Alex en meget erfaren håndboldmand - Peter Schmidt. De to har en lang håndboldkarriere bag sig som såvel spillere som trænere. De to startede med at spille sammen på klubbens U18 (1. division), da Alex kom til Outrup for at arbejde. Senere har de to kammerater også spillet sammen på klubbens 3. divisionshold, da klubben for første gang var repræsenteret i divisionsrækkerne. Peter har i hele sin lange karriere spillet i klubben.

Alex har i flere år været træner i Varde HK, og har altid været en meget vellidt træner. Som en af meget få trænere har Alex fået en personlig hilsen fra vores succesrige landstræner. Det hold Alex trænede, havde kontaktet Jesper Jensen for at få Jesper til at lave en videohilsen til Alex. De ønskede at takke deres træner for en fremragende sæson og måske var det også et forsøg på at overtale Alex til at fortsætte med at træne dem. Peter har tidligere bl.a. trænet klubbens herrer senior i 3 sæsoner og stod bl.a. i spidsen, da klubben senest havde et hold i 3. division.

Duoen vægter både seriøsitet og det sociale meget højt. Både Alex og Peter er meget seriøse, de gør ikke noget ”halvt”, og de har store planer for den kommende sæson. En af opgaverne bliver at planlægge nogle spændende og udviklende træninger, så rigtig mange får lyst til at komme til træning hver eneste gang. En anden vigtig opgave bliver at integrere de helt unge talentfulde U19 spillere i seniortruppen. For at understøtte dette bliver Peter Hansen tilknyttet som motivator. Som cheftræner for U17 og U19 fortsætter Simon Tryk.

Igen i år er klubben repræsenteret i såvel Jyllandsserien som i Serie 1. 

Klubbens unge dame senior spiller i serie 1, og U17/U19 spillerne er integreret i truppen. Holdene trænes igen af Annalise Schmidt. 

 

Vi glæder os til at komme i gang med en mere normal sæson, hvor coronaen forhåbentlig ikke får lov at fylde ret meget. Vi håber, at alle "gamle" spillere er klar igen til at dyrke fællesskabet og kammeratskabet i klubben og naturligvis udvikle sig håndboldmæssigt. Der er selvfølgelig også plads til nye spillere på alle hold.

 

Heldigvis fortsætter mange af klubbens egne børne- og ungdomstrænere med at være trænere i den kommende sæson.

bottom of page