OM KLUBBEN

Hos os er sammenhold i centrum - her opstår energien, her oplever spillerne at være en del af et godt fællesskab.

Vi udfordrer hinanden og os selv - både som spiller, hold og klub flytter vi os.

Selvom sammenholdet er omdrejningspunktet i klubben, er vi dybt forankret i den enkelte spillers sportslige udvikling, og det enkelte holds udvikling.

I løbet af en sæson vil man som spiller opleve arrangementer, anderledes håndbolddage og håndboldstævner.

Er du U15 eller U17 spiller, kan vi fortælle, at vi i disse årgange har et rigtigt godt samarbejde med Frøstruphave Efterskole.

Hos os får du udfordringer og træninger med fuld gang i - lyder dette som noget for dig, så er Blåbjerg HK i vest en god mulighed for dig!

Måske vi ses i hallen?

I år afholdes vores efterårsbazar den 30. september fra kl. 10:00-15:00.

Der kan sælges både nyt og brugt.

150 kr. - for det første bord (1 x 2 meter) / stand, og 100 kr. pr. stk. for efterfølgende borde.

Medbring dug til bordet/bordene.

Kontaktperson: Finn Christensen

froggy@christensen.mail.dk

Efterårsbazar
52951149_790852021268166_160807318196741

Klubben vil frem mod vil frem mod 2020 sikre et økonomisk fundament ved at tiltrække sponsorer samt afvikle en række aktiviteter målrettet spillere, forældre og beboer i lokalområdet, så det fortsat er muligt at spille håndbold i den gamle Blåbjerg kommune. Klubben er præget af sammenhold, kammeratskab samt sportslige udfordringer for den enkelte spiller og det enkelte hold.

Julekalender

Klubben sælger hvert år julekalendere fra midt i oktober til 1. december.

Der kan vindes 96 flotte sponserede præmier!

Overskuddet går til aktiviter for børne- og ungdomsholdene.

Prisen er 25 kr. pr. kalender

Julekalender