Om klubben

Hos os er håndbold sjov træning, høj puls, konkurrence, fællesskab og oplevelser med andre. Det er lysten, der driver dig. Er du interesseret i at blive en del af holdet, så tøv ikke med at kontakte Blåbjerg HK.

OM KLUBBEN

Hos os er sammenhold i centrum - her opstår energien, her oplever spillerene at være en del af et godt fællesskab.

Vi udfordrer hinanden og os selv - både som spiller, hold og klub flytter vi os.

Selvom sammenholdet er omdrejningspunktet i klubben, er vi dybt forankret i den enkelte spillers sportslige udvikling, og det enkelte holds udvikling.

I løbet af en sæson vil man som spiller opleve arrangementer, anderledes håndbolddage og håndboldstævner.

Er du U15 eller U17 spiller, kan vi fortælle, at vi i disse årgange har et rigtigt godt samarbejde med Frøstruphave Efterskole.

Hos os får du udfordringer og træninger med fuld gang i - lyder dette som noget for dig, så er Blåbjerg HK i vest en god mulighed for dig!

Måske vi ses i hallen?

Efterårsbazar