top of page
Samarbejdsaftaler

Efterskole og klubhåndbold

ER DU KOMMENDE ELEV PÅ FRØSTRUPHAVE EFTERSKOLE OG VILD MED HÅNDBOLD?

...så har vi det perfekte tilbud til dig!

Blåbjerg HK har indgået en samarbejdesaftale med den lokale efterskole: Frøstruphave Efterskole. 

Samarbejdet giver mulighed for at gå på efterskole og samtidigt spille klubhåndbold i Blåbjerg HK, der er hjemhørende i Outrup 8 km. fra FE. 

Tilbuddet om klubhåndbold i Blåbjerg HK er for de elever, der ønsker at spille mere håndbold, end der er mulighed for i skoletiden på FE. Du deltager i klubbens træning min. 1 aften om ugen, træningen foregår enten på FE eller i Outrup Idrætscenter, sted og dag kan variere for de enkelte hold. Her spiller du naturligvis også turneringskampe, deltager i stævner og sociale arrangementer på lige fod med klubbens øvrige spillere.

Klubben er præget af sammenhold, kammeratskab samt sportslige udfordringer for den enkelte spiller og det enkelte hold. Det er vigtigt, at spillerne oplever sig som èt hold. FE og Blåbjerg HK samarbejder om at skabe de bedst mulige rammer for spillerne.

Er du interesseret i at høre mere om klubhåndbold i Blåbjerg HK så kontakt endelig Annalise Schmidt på telefon 61 61 75 18. 

Klik på logoet til venstre og læs mere omkring efterskolen.

Samarbejdsklubber

Klubben har en samarbejdsaftale med Team Esbjerg, samarbejdet har til formål at udbrede og udvikle håndboldspillet, så flest muligt oplever glæden ved spillet og samværet omkring spillet. Yderligere har samarbejdet til formål fremme såvel elite- som breddeidræt i erkendelse af at al fremgang er til fælles gavn. 

Vi bliver tilbudt gratis siddepladser til Team Esbjergs hjemmekampe - hold øje med vores facebook. 

Klubben også venskabsklub med Skjern Håndbold. Et samarbejde som også er med til at udbrede kendskabet og glæden ved håndboldspillet, og Skjern Håndbold inviterer Blåbjerg HK med ”på holdet” til spændende håndboldoplevelser.

Det er et stort ønske i Skjern Håndbold, at deres herreligahold i fremtiden ikke blot er Skjerns ligahold, men hele Vestjyllands hold. 

Samarbejdet betyder bl.a., at klubben får tilbudt gratis billetter til en udvalgt kamp, hvor børnehold fra klubben også tilbydes indløb. 

bottom of page